Nyheter

Rapport från Travtränarnas Riksförbunds årsmöte

TR kallade till ordinarie årsmöte 17 april på Solvalla 27 delegater var kallade 26 infann sig till mötet. Kallade ej fullmäktige var Glen Norman (revisor) och Staffan Osterling (Generalsekreterare TR)

Läs mer...

Westholm till 1000

‚Äď Jag √§r otroligt stolt. Att ta tusen segrar som tr√§nare v√§rdes√§tter jag v√§ldigt h√∂gt. S√• s√§ger J√∂rgen Westholm som idag tog sig in i Tusenklubben f√∂r tr√§nare. Segervapnet f√∂r att n√• dr√∂mgr√§nsen var Ukino Du Vivier som vann det 11:e loppet p√• √Ėrebrotravet.

Jörgen Westholm började som professionell travtränare på Romme utanför Borlänge i oktober 1996 och första segern kom redan den 25 oktober tillsammans med Pilkillen, en häst som sedan vann många segrar för Jörgen Westholm när karriären direkt tog fart.
Läs mer...

Petri Salmela till 1000

Ikväll tog Petri Salmela klivet in i Tusenklubben för tränare när hans Andreas Sisu toppade elfte loppet på Gävle. Av dagens aktiva travtränare i Sverige är det med Petri Salmela endast 27 som klarat bedriften att ta 1 000 tränarsegrar.

‚Äď En milstolpe i min karri√§r. Det √§r stort och det k√§nns mycket bra, s√§ger Petri Salmela.

Läs mer...

Årsmöte

Travtränarnasriksförbund håller årsmöte på Solvalla 17 april 2013 kl. 10:00 i Big Noon salen.
Fullmäktige kallas enligt stadgarna.

Erik till 4000!

Erik Adielsson tog igår på Jägersro sin 4000:e seger, ett stort GRATTIS till honom!

Från travronden.se:

Erik Adielssons första seger i karriären togs en decemberdag 1992, med Mirandas Pride på just Jägersro, på den bana där Erik kan var varenda gruskorn ligger vid det här laget. Och detta trots att han numera har Solvalla som hemvist.

 

Lite drygt år 20 år senare kom alltså den fyratusende, just på Malmöbanan. Detta med Dan Åke Olsson-tränade Macho Look i klass I-försöket denna Jägersro-V75:a. Macho Look...vilken till att börja med var med i spetskörningen, kröp ner i rygg på ledande Åge Hornline, kom loss in på upploppet och slog sig först i en stenhård slutstrid.

 

‚Äď Jag har aldrig brunnit f√∂r n√•got s√• mycket som vad jag g√∂r f√∂r travet och att f√• den kicken som man kan f√• var tjugonde minut, ja det √§r unikt f√∂r den h√§r sporten. Jag trivs verkligen med mitt liv just nu och har s√•klart v√§ldigt m√•nga minnen fr√•n just J√§gersro, sade Erik Adielsson efter den historiska triumfen.

 

Grattis Torbjörn!

Solvallatränaren Torbjörn Jansson smög undan och vann sin seger nummer 4000 i karriären i det avslutande loppet på Solvalla på söndagen.
- Det är klart att lite speciellt är det ju att ta den här segern. Vi har kämpat på en tid nu och det är skönt att ha det gjort, sa jubilaren.

Läs mer...

Fler artiklar...

Sida 10 av 12

<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

hit counter joomla